Home / Tag Archives: speciale

Tag Archives: speciale

Do të vijnë akuzat e para nga Specialja

Do të vijnë akuzat e para nga Specialja

Në muajin shtator pritet të nisin akuzat e para nga Specialja. Prokuroria Speciale deri më tani ka ftuar për intervistim në cilësinë e dëshmitarëve dhe të të dyshuarve rreth 100 ish-pjesëtarë të UÇK-së, në mesin e tyre edhe ish-eprorë e komandantë, derisa në shtator të këtij viti pritet edhe ngritja …

Read More »

Nuhi Bytyçi intervistohet nga Gjykata Speciale

Nuhi Bytyçi intervistohet nga Gjykata Speciale

Gjykata Speciale vazhdon intervistimet, këtë herë merr në pyetje një gazetar. Gazetari Nuhi Bytyçi, ka njoftuar se është intervistuar nga Dhomat e Specializuara dhe Zyra e Prokurorit të Specializuar të Kosovës. Bytyqi, ka thënë se e gjithë dëshmia e tij pran kësaj gjykate ishin lidhur me veprimtarinë e tij i …

Read More »