Origjina e COVID-19/ Shkencëtarë i shtrijnë kërkimet përtej Kinës

Shkencëtarët që po studiojnë origjinën e virusit që shkakton COVID-19ën dhe treguesit për të parandaluar pandeminë…

These Clever Guerilla Marketing Examples Prove You Don’t Need A Big Budget

First of all: guerilla marketing has nothing to do with fighting in tunnels in Vietnam. I…

Rreth 40 të vdekur nga vërshimet në Azinë Juglindore

Afërsisht 40 njerëz kanë vdekur në Vietnam dhe Kamboxhia dhe dhjetëra të tjerë janë zhdukur pas…

Koronavirusi përhapet lehtë gjatë fluturimeve të gjata

Dalin dëshmi se koronavirusi përhapet lehtë gjatë fluturimeve të gjata. Sipas një studimi të publikuar nga…

Dalin dëshmi se Coronavirusi përhapet lehtë gjatë fluturimeve të gjata

Sipas një studimi të publikuar nga Qendra për Kontrollimin dhe Parandalimin e Sëmundjeve e Shteteve të…