Home / TECH / Ford Mustang me sistem të ndezjes pa zhurmë, për të mos i bezdisur fqinjët (Video)

Ford Mustang me sistem të ndezjes pa zhurmë, për të mos i bezdisur fqinjët (Video)

 

Ford Mustang me sistem të ndezjes pa zhurmë, për të mos i bezdisur fqinjët (Video)

Steve von Foerster, që është një nga inxhinierët në Ford, i ka nervozuar fqinjët për çdo mëngjes duke e ndezur makinën e tij Shelby GT350.

Një ditë atë e kanë paraqitur te forcat e rendit. Por, kjo e ka inspiruar që të punonte një sistem të veçantë, që ndal zhurmën gjatë nisjes së makinës, transmeton Telegrafi.

Kjo teknikë do të aplikohet në Mustang GT që lansohet më 2018. Mirëpo, kjo gjendje ndryshohet lehtë dhe shoferi mund të “kënaqet” sërish me zhurmën që lëshon makina e fuqishme.

Read Offline:
Shperndaje nese ke nje mik te mire...
Kosova Today News Reviewed by Shqipe Krasniqi on . Ford Mustang me sistem të ndezjes pa zhurmë, për të mos i bezdisur fqinjët (Video) Ford Mustang me sistem të ndezjes pa zhurmë, për të mos i bezdisur fqinjët (Video)Rating: 4.8