Rrotullohet me veturë dhe refuzon testin e alkoolit, ankohet se ishin duke e ndjekur (Video) – Kosova Today News
Home / TECH / Rrotullohet me veturë dhe refuzon testin e alkoolit, ankohet se ishin duke e ndjekur (Video)
Rrotullohet me veturë dhe refuzon testin e alkoolit, ankohet se ishin duke e ndjekur (Video)

Rrotullohet me veturë dhe refuzon testin e alkoolit, ankohet se ishin duke e ndjekur (Video)

Shaun Michael Lymer nga Lincolnshire e Anglisë, ka humbur kontrollin mbi veturë dhe është rrotulluar nëpër dy kopshte.

 

Kur i kanë shkuar pranë policët, shoferi që doli dritarja e makinës, ka refuzuar të kryej testin e alkoolit, duke pretenduar se janë duke e ndjekur dhe ndjehet i kërcënuar, transmeton Telegrafi.

Pasi është dërguar në spital për trajtimin e lëndimeve të lehta, ai ka pranuar se refuzoi t’i bëhej testi, ndërsa pranoi se kishte pirë alkool.

Aksidenti në të cilin nuk u shkaktua ndonjë lëndim në njerëz, ia ka hequr atij katër pikë nga leja e vozitjes, ndërsa detyrohet të paguajë edhe 400 euro.

 

Rrotullohet me veturë dhe refuzon testin e alkoolit, ankohet se ishin duke e ndjekur (Video)
Rrotullohet me veturë dhe refuzon testin e alkoolit, ankohet se ishin duke e ndjekur (Video)

https://www.youtube.com/watch?v=rdBfXaenvuE

Shperndaje nese ke nje mik te mire...
Kosova Today News Reviewed by Shqipe Krasniqi on . Rrotullohet me veturë dhe refuzon testin e alkoolit, ankohet se ishin duke e ndjekur (Video) Rrotullohet me veturë dhe refuzon testin e alkoolit, ankohet se ishin duke e ndjekur (Video)Rating: 4.8
Shfaqen ne rrotullohet-me-veture-dhe-refuzon-testin-e-alkoolit-ankohet-se-ishin-duke-e-ndjekur-video !