Home / KURIOZITETE / Dështimet e çifteve në dasmat e tyre (Foto)

Dështimet e çifteve në dasmat e tyre (Foto)

Do të duhej të ishte dita më e lumtur e jetës, që mbahen mend për momentet romantike dhe të këndshme.

Dështimet e çifteve në dasmat e tyre (Foto)

Por, në këto raste ishte tërësisht e kundërta, sepse jo gjithçka shkoi si duhet, transmeton Telegrafi.

Imazhet që kanë përfunduar në rrjetet social, tregojnë dështimet gjatë ceremonisë martesore, që mund t’ju bëjnë të mos mendoni të ecni ndonjëherë drejt altarit.

Prej zbulimit të tepër të nuses, deri te lojërat e ndryshme, janë disa nga rastet që nuk bëjnë pjesë në albumin e fotografive të martesës.

Dështimet e çifteve në dasmat e tyre (Foto)

Dështimet e çifteve në dasmat e tyre (Foto)

Dështimet e çifteve në dasmat e tyre (Foto)

Dështimet e çifteve në dasmat e tyre (Foto)

Dështimet e çifteve në dasmat e tyre (Foto)

Dështimet e çifteve në dasmat e tyre (Foto)

Dështimet e çifteve në dasmat e tyre (Foto)

Dështimet e çifteve në dasmat e tyre (Foto)

Dështimet e çifteve në dasmat e tyre (Foto)

Read Offline:
Shperndaje nese ke nje mik te mire...
Kosova Today News Reviewed by Shqipe Krasniqi on . Dështimet e çifteve në dasmat e tyre (Foto) Dështimet e çifteve në dasmat e tyre (Foto)Rating: 4.8