Home / KURIOZITETE / Shpërndarësi dërgon picën tek klienti, papritmas shfaqet një bionde lakuriqe! (Video,+18)

Shpërndarësi dërgon picën tek klienti, papritmas shfaqet një bionde lakuriqe! (Video,+18)

Shpërndarësi dërgon picën tek klienti, papritmas shfaqet një bionde lakuriqe! (Video,+18)

 

Në një video që po qarkullon në internet thuhet se është publikuar një eksperiment social.

Siç thuhet më tej, bëhet fjalë për një eksperiment social kur një grup shokës vendosin të shohin reagimin e shpërndarësve të picave, në situata jo të zakonshme.

Dhe siç mund të shihet në video, derisa ai ua dërgon klientëve të tij picat, para tij shfaqet një bionde e zhveshur e tëra.

Për më shumë, shihni reagimin e shpërndarësve të picave.

Read Offline:
Shperndaje nese ke nje mik te mire...
Kosova Today News Reviewed by Shqipe Krasniqi on . Shpërndarësi dërgon picën tek klienti, papritmas shfaqet një bionde lakuriqe! (Video,+18) Shpërndarësi dërgon picën tek klienti, papritmas shfaqet një bionde lakuriqe! (Video,+18)Rating: 4.8