Home / KURIOZITETE / Të izoluara nga bota, ja si është jeta e grave në Amazonë (Video)
Të izoluara nga bota, ja si është jeta e grave në Amazonë (Video)

Të izoluara nga bota, ja si është jeta e grave në Amazonë (Video)

https://www.youtube.com/watch?v=XbghKwLRtl4

Të izoluara nga bota, ja si është jeta e grave në Amazonë (Video)Është gjithçka larg botës…Ato ndodhen në një mjedis natyror, ku janë të detyruara të ndjekin instiktin për të jetuar.
Prej tyre ka të dëshpëruara me jetën, të tjera që luftojnë për të jetuar, në mënyrë që të sigurojnë veten dhe fëmijët e tyre.

Të tjera, ndjekin traditën e krijuar prej kohësh, pa dashur të mendojnë për më larg, nga që kjo është mundësia e vetme për të vazhduar ditët.

E izoluar nga bota, Amazona shfaq krejtësisht një tjetër jetë të grave.

Read Offline:
Shperndaje nese ke nje mik te mire...
Kosova Today News Reviewed by Shqipe Krasniqi on . Të izoluara nga bota, ja si është jeta e grave në Amazonë (Video) Të izoluara nga bota, ja si është jeta e grave në Amazonë (Video)Rating: 4.8