Home / Tag Archives: 2017ekranizimi

Tag Archives: 2017ekranizimi

“Ky planet nuk është i yni”, shikoni trailerin e ri të filmit për King Kongun (Video)

“Ky planet nuk është i yni”, shikoni trailerin e ri të filmit për King Kongun (Video)

  “Kong: Skull Island” është filmi i ardhshëm fantastik, të cilit i është publikuar një paraqitje e shkurtër vetëm tri ditë para premierës. Ideja e realizimit të filmit është e bazuar në tregimet e John Gatins dhe Dan Gilroy, ndërsa regjinë e ka bërë Jordan Vogt-Roberts, kurse skenarin e kanë …

Read More »