Lloj i ri i COVID-19/ Shkencëtarët tregojnë katër simptomat dalluese dhe kanë një paralajmërim për qytetarët

Në fund të dhjetorit të vitit të kaluar në Mbretërinë e Bashkuar, provat filluan të shfaqeshin…