Historia mes Meghan dhe Kate, ky është emaili që Markle i dërgoi pallatit mbretëror

Historia mes Meghan dhe Kate, publikohet emaili që Markle i dërgoi pallatit mbretëror. Javën e kaluar…

Si sillen fëmijët e familjes mbretërore jashtë kamerave?

Princi William dhe Kate Middleton janë prindër të tre fëmijëve, Princit George, 7 vjeç, Princeshës Charlotte,…