Policia zbraz lokalet që nuk respektuan masat kundër pandemisë në Prishtinë

Policia e Kosovës ka organizuar një aksion të madh në Prishinë. Inspektorët e Agjencisë së Ushqimit…

Alarmante: Mos e bleni këtë lloj të orizit që gjendet në tregun tonë

Agjencia e Ushqimit këshillon që mos ta bleni një lloj të orizit që gjendet në tregun…

AUVK tregon se a u përdor aditivi i prodhuar me qime flokësh të kinezëve në bukët e Kosovës

AUVK tregon se a u përdor aditivi i prodhuar me qime flokësh të kinezëve në bukët…

Asnjë i arrestuar deri më tani për rastin e vjedhjes së kasafortës në AUV

Dështon zbardhja e vjedhjes së kasafortës në AUV, asnjë i arrestuar deri më tani. Janë bërë…

Zbulohet se çfarë kishte në arkën e vjedhur të AUV-it

Në arkën e vjedhur të AUV kishte 1,500 euro, mbushje të telefonit dhe dokumente. Ende nuk…

Gjobiten mbi 47 mijë persona për mosrespektim të ligjit antiCovid

Mbi 47 mijë gjoba për mosrespektim të ligjit antiCovid. Ka më shumë se një muaj prej…

Pas kritikave nga kryeministri, AUV tregon sa dënime i shqiptuan inspektorët në lidhje me COVID-19

Nga data 14 korrik, Qeveria e Kosovës ka vendosur masa strikte për mbrojtje nga COVID-19. Madje,…