Mediumit serb i duken provokime homazhet që shqiptarët bënë për komandant Lleshin

Rreth njëqind qytetarë, përfshirë kryetarin e Komunës së Bujanocit, Nagip Arifi, anëtarët e familjes dhe ish-bashkëluftëtarët,…

Ministri i Shëndetësisë premton mbështetje për Luginën për mbrojtje nga koronavirusi

Zemaj premton mbështetje për Luginën për mbrojtje nga Covid-19. Ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj, ka pritur…