Zyra e Robert O’brien: Përgëzojmë Kosovën dhe Izraelin për marrjen e hapit të parë drejt vendosjes së raporteve diplomatike

Zyra e Robert O’brien ka mirëpritur përmirësimin e raporteve Kosovë – Izrael. Këshilli Nacional i Sigurisë…

VIDEO/ Makinat ushtarake ruse rrethojnë dhe godasin ato amerikane, tension mes dy vendeve

Momente nga përplasja mes makinave ushtarake ruse dhe amerikane Një video e rrallë është publikuar në…