Kryeministri Kurti: Dëshmorët e Prishtinës ranë heroikisht për çlirimin, lirinë dhe pavarësinë e vendit

Kurti: Dëshmorët e Prishtinës ranë heroikisht për çlirimin, lirinë dhe pavarësinë e vendit. Kryeministri i Kosovës,…