Ministrja e Jashtme e Kosovës: Ka ardhur koha për Ramush Haradinajn President dhe Komandant të Ushtrisë

Një ditë pas shpalljes së ditës së zgjedhjeve në Kosovë, ministrja e jashtme në detyrë ka…