Zvicra vë karantinë për udhëtarët nga Kanadaja, Rusia dhe Berlini

Udhëtarët nga Kanadaja, Rusia, por edhe nga Berlini dhe Hamburgu, do të duhet t’i nënshtrohen një…

Zvicra me listë të re të vendeve dhe zonave që i konsideron me rrezik, ku ndodhet Kosova?

Koronavirusi ka bërë që shumë shtete të marrin masa për parandalimin e përhapjes së tij. Duke…

OKB-ja refuzoi rezolutën e SHBA-së për Iranin

SHBA nuk arriti të sigurojnë zgjatjen e embargos së armëve nga OKB kundër Iranit. Kjo rrit…