“Koronavirusi nuk shfaqet me shenja që vihen re”, Skënder Brataj nxjerr fotot prekëse dhe bën apelin e fortë

Shefi i Urgjencës Kombëtare Skënder Brataj ka postuar disa fotografi, rrëqethëse, për të treguar rëndësinë që…