‘Blindohet’ Uashingtoni për 20 janarin, Biden për VOA: Nuk jam i shqetësuar të bëj betimin jashtë Capitol

Shërbimi Sekret dhe Garda Kombëtare po përgatiten të dërgojnë përforcime shtesë për inaugurimin e presidentit të…