MAK

bg
Vendkalimi kufitar Bogorodicë është hapur pasi u mbyll për shkak të zjarrit në anën greke

Vendkalimi kufitar Bogorodicë është hapur pasi u mbyll...

Ministria e Punëve të Brendshme njofton se është rihapur venkalimi kufitar Bogorodicë,...

bg
RMV, reforma në DAP: Zbulimi i taksës së papaguar, qytetarët do t’i marrin shërbimet në mënyrë elektronike në vend se në sportele

RMV, reforma në DAP: Zbulimi i taksës së papaguar, qytetarët...

Me procesin e reformës për ridizajnimin e proceseve të biznesit dhe automatizimin...

bg
RMV, të dhënat publike janë të publikut, jo të institucioneve

RMV, të dhënat publike janë të publikut, jo të institucioneve

Të dhënat publike duhet të jenë lirisht të qasshme për të gjithë qytetarët. Institucionet...

bg
Janevska: Punojmë në dy denoncime për universitete private, përfshirë atë të Merkos dhe një universitet shtetëror

Janevska: Punojmë në dy denoncime për universitete private,...

Ministria e Arsimit dhe Shkencës vazhdimisht pranon ankesa për punën e disa universiteteve...

bg
RMV, askush nuk e di saktësisht se sa leje B të integruara ekologjike janë dhënë në vend

RMV, askush nuk e di saktësisht se sa leje B të integruara...

Askush në vend nuk ka të dhëna të sakta për numrin e lejeve të integruara ekologjike...

bg
Andonovski: Nëse duam sukses, institucionet duhet të komunikojnë përmes Platformës për Interoperabilitet

Andonovski: Nëse duam sukses, institucionet duhet të komunikojnë...

Ministri i Transformimit Digjital, Stefan Andonovski, sot mbajti fjalën hyrëse në...

bg
Vendkalimi kufitar Bogorodicë është mbyllur për shkak të zjarrit, po merren masa për shuarjen e tij

Vendkalimi kufitar Bogorodicë është mbyllur për shkak të...

Ministria e Punëve të Brendshme njofton qytetarët se për shkak të zjarrit që ka...

bg
Janevska: Punojmë në dy denoncime për Universitetin privat të Merkos dhe një universitet shtetëror

Janevska: Punojmë në dy denoncime për Universitetin privat...

Ministria e Arsimit dhe Shkencës vazhdimisht pranon ankesa për punën e disa universiteteve...

bg
BE-ja siguroi mbështetje thelbësore për Maqedoninë e Veriut në luftën kundër zjarreve

BE-ja siguroi mbështetje thelbësore për Maqedoninë e Veriut...

 BE-ja iu përgjigj me shpejtësi kërkesës urgjente të qeverisë së Maqedonisë së Veriut...

bg
Qeveria e RMV-së emëroi ushtrues detyre drejtorë në disa institucione shtetërore

Qeveria e RMV-së emëroi ushtrues detyre drejtorë në disa...

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut dje në seancën e gjashtë ka marrë disa...

bg
RMV, Qeveria miratoi emrat e zëvendësministrave të rinj, shtatë janë nga VLEN: Elfet Ismaili në Mbrojtje, Astrit Iseini në MPB

RMV, Qeveria miratoi emrat e zëvendësministrave të rinj,...

Qeveria në seancën e sotme ka miratuar emrat e zëvendësministrave të rinj dhe i...

bg
Padi penale për personin që tentoi të vriste kryetarin e Komunës së Haraçinës

Padi penale për personin që tentoi të vriste kryetarin...

Ministria e Punëve të Bredshme thotë se SPB Shkup ka zbardhur ngjarjen penale të...

bg
RMV, helikopterë nga Sllovenia, Turqia, Serbia dhe Mali i Zi po shuajnë zjarret, pritet të mbërrijë edhe një aeroplan nga Rumania

RMV, helikopterë nga Sllovenia, Turqia, Serbia dhe Mali...

Në zjarrin e malit Serta në zonën e Negotinës, po dërgohen katër helikopterë, dy...

bg
5.601 persona kanë hequr dorë nga nënshtetësia e RMV-së në pesë vitet e fundit, a mund ta kthejnë të njëjtën?

5.601 persona kanë hequr dorë nga nënshtetësia e RMV-së...

Vende të ndryshme kanë rregulla të ndryshme për marrjen e shtetësisë. Disa lejojnë...

bg
Transportit publik në Shkup i mungojnë rreth 50 autobusë, alarmoi drejtori i Ndërmarrjes për Qarkullim Publik

Transportit publik në Shkup i mungojnë rreth 50 autobusë,...

Ndërmarrjes Qarkulluese Publike i mungojnë autobusë që ta respektojë orarin e vozitjes....

bg
Të rinjtë e Maqedonisë së Veriut do të mund të aplikojnë për Çmimin e vitit në vlerë 130 mijë denarë

Të rinjtë e Maqedonisë së Veriut do të mund të aplikojnë...

Banka Popullore e Maqedonisë së Veriut ka hapur Konkursin për përzgjedhjen e punimit...