Petkovska: Opsioni më i mirë për Këshillin Gjyqësor është që çdo anëtar të japë dorëheqjen si akt personal

Duke pasur parasysh që kemi ndjekur punën e Këshillit Gjyqësor dhe të këshillit të prokurorëve publikë në katër-pesë vitet e fundit, ne apeluam dhe qëndrojmë në qëndrimin se alternativa më The post Petkovska: Opsioni më i mirë për Këshillin Gjyqësor është që çdo anëtar të japë dorëheqjen si akt personal appeared first on Flaka, në çdo lajm... .

Petkovska: Opsioni më i mirë për Këshillin Gjyqësor është që çdo anëtar të japë dorëheqjen si akt personal

Duke pasur parasysh që kemi ndjekur punën e Këshillit Gjyqësor dhe të këshillit të prokurorëve publikë në katër-pesë vitet e fundit, ne apeluam dhe qëndrojmë në qëndrimin se alternativa më e mirë për Këshillin Gjyqësor është që çdo anëtar të japë dorëheqjen si akt personal, tha Ivana Petkovska nga Koalicioni “Të gjithë për Gjykim të Drejtë”.

“Ka pasur opsionin e interpelancës së anëtarëve të këshillit gjyqësor, por vetëm për ata që janë zgjedhur nga radhët e kuvendit. Jo për anëtarët e këshillit që vijnë nga ana e gjyqtarëve, sepse legjitimitetin e marrin nga zgjedhjet, pra nga gjyqtarët që i zgjedhin”, tha Petkovska për “Telma”.

The post Petkovska: Opsioni më i mirë për Këshillin Gjyqësor është që çdo anëtar të japë dorëheqjen si akt personal appeared first on Flaka, në çdo lajm... .