Ky është urimi i Baby G-së për Dijonisin

Dijonis Biba u shpall fituesi i edicionin e parë të Ferma VIP. Pas shumë sfidave, Dijonisi dhe Flori u përballën “kokë më kokë” në një televotim, ku publiku përcaktoi si fitues Dijonisin. Urime të shumta ka patur në rrjetet sociale për Dijonisin, e midis tyre edhe Baby G. “E meritove, my G”, shkruan këngëtarja. Kujtojmë […] The post Ky është urimi i Baby G-së për Dijonisin appeared first on Revista Kosovarja.

Ky është urimi i Baby G-së për Dijonisin

Dijonis Biba u shpall fituesi i edicionin e parë të Ferma VIP. Pas shumë sfidave, Dijonisi dhe Flori u përballën “kokë më kokë” në një televotim, ku publiku përcaktoi si fitues Dijonisin. Urime të shumta ka patur në rrjetet sociale për Dijonisin, e midis tyre edhe Baby G. “E meritove, my G”, shkruan këngëtarja. Kujtojmë […]

The post Ky është urimi i Baby G-së për Dijonisin appeared first on Revista Kosovarja.